ϟ ѕωєєтиєѕт σνєяℓσα∂ ϟ
++Follow | Dashboard
huh !
Friday, 24 February 2012 • 06:49 • 0 nailed their thoughts

hey , syasya here :] saa boring bha ni tulah saa edit blog haha :) kalaw saa buka FACEBOOK bikin sakit hati saja . hurghhhh , saa sakit hati sebab anu bah ishh jealous lah sama pasangan couple yg sweet ni haha :) kalaw saa tengok saa maw jugak merasa kena sayang haha , terus saa maw jugak kena sms-sms pagi malam , ini telefon saa sunyi sajaaa , hurghh , kena sms pun oleh celcome saja haha :p terus ada kredit tamat tempoh bhaa haaha , sotsot ~ ini ada crushhh , crushh suka orang lain hurgghh . macam saa ada crush tapi crush suka kawan saa , adeiii bikin malu saja bha saya ni , sandi bhaaaa :) adeiii , ok lah cerita pasal sekolah tadii ok , kalaw crush bikin sakit hati bha liou ,  masa saa sama kawan saa diluar kelas ada lah tibatiba budak ni datang uii ada orang terputus kaki haha aku sama kawan aku tuh ketawa lahh dengar sekali nya , aku hairan lah kenapa bnyak orang rupa-rupanya ada orang cederaaa , adeii darah dia bnyak bhaa saa nmpak sampai maw muntah ni hukkk !terus kena suruh masuk kelas , kami masuk kelas kami main-main sampai lah rehatt , hehe syok lah teada belajar hekhek , bhaa saa endak taw apa lagi maw cerita so byee mengantuk sdah saaa esok ada pancaragam class lagi hurghhhh -,- bye bye bye :)

xoxo, chan
:'(
Thursday, 23 February 2012 • 19:13 • 0 nailed their thoughts

Hey , lama sdah saaa endak update kan , ohyeah saa maw kasih cerita bha pasal pasal pasal crush saaaa , penat ja saa tunggu dia , pedahal dia suka kawan saa pula huhu :'( redha saja lah kan , tapi kan saa jealous lah . kuikui . ohyeahh , ada bah ni orang dulu saa pernah suka dia , sekarang saa endak suka sdah. ada kah baru dia bgitaw dia suka saa juga masa tu  huh ! baru bha dia bgitaw saa sayang seribu kali sayang nya haha . jiwang jiwang kunun . huhu , ohyeah balik cerita tadi sedih nya crushh aku tu suka kawan aku . dan tambah aku sedih lagi dia bawa kawan saa couple  oh noooooo ! kawan saa tnya ptt kah dia terima . saa blng kaw suka dia ? dia cakap dia endak berapa suka . so saaa maw cakap lah kan baik saja lah kawan saa terima crush saaaa dulu tu . demi kebahagian crush saaa kan haha . jiwang jiwang kunun .

Tapi masa saa bgitaw kawan saa dia cakap kan , "Syasya , takkan lah kaw maw lepas kan dia begitu jaaa  , kaw selama ni susah payah ja cari taw sapa nama dia , nama facebook dia andd kaw sdah pun dapat no telefon dia" kawan saa cakap , saa blng lah "Macam mana jugak kalaw dia endak suka saa . " haha lawak kan . haha . endak lah berapa lawak eceh ! Ahaha . malas sdah saa maw updateeee bah babaiii :) haha sot-sot kan.

xoxo, chan



Ze Path


ϟ TALE ϟ ME ϟ LOVE ϟ VVIP


Ze Superwoman


Photobucket

welcome to my blog. this is officially my lovely blog :D haha, please don't do something that will make you ashame. please, i beg you. no copycats allowed here. hate me? like i care ^__^

★ Moshi-2 ★

Scream Machine

Spread some love >///<
Sorry kalau tidak dibalas.
put your cbox code here

Ze Credits


C H A N I S H .