ϟ ѕωєєтиєѕт σνєяℓσα∂ ϟ
++Follow | Dashboard
huh !
Friday, 24 February 2012 • 06:49 • 0 nailed their thoughts

hey , syasya here :] saa boring bha ni tulah saa edit blog haha :) kalaw saa buka FACEBOOK bikin sakit hati saja . hurghhhh , saa sakit hati sebab anu bah ishh jealous lah sama pasangan couple yg sweet ni haha :) kalaw saa tengok saa maw jugak merasa kena sayang haha , terus saa maw jugak kena sms-sms pagi malam , ini telefon saa sunyi sajaaa , hurghh , kena sms pun oleh celcome saja haha :p terus ada kredit tamat tempoh bhaa haaha , sotsot ~ ini ada crushhh , crushh suka orang lain hurgghh . macam saa ada crush tapi crush suka kawan saa , adeiii bikin malu saja bha saya ni , sandi bhaaaa :) adeiii , ok lah cerita pasal sekolah tadii ok , kalaw crush bikin sakit hati bha liou ,  masa saa sama kawan saa diluar kelas ada lah tibatiba budak ni datang uii ada orang terputus kaki haha aku sama kawan aku tuh ketawa lahh dengar sekali nya , aku hairan lah kenapa bnyak orang rupa-rupanya ada orang cederaaa , adeii darah dia bnyak bhaa saa nmpak sampai maw muntah ni hukkk !terus kena suruh masuk kelas , kami masuk kelas kami main-main sampai lah rehatt , hehe syok lah teada belajar hekhek , bhaa saa endak taw apa lagi maw cerita so byee mengantuk sdah saaa esok ada pancaragam class lagi hurghhhh -,- bye bye bye :)

xoxo, chan



Ze Path


ϟ TALE ϟ ME ϟ LOVE ϟ VVIP


Ze Superwoman


Photobucket

welcome to my blog. this is officially my lovely blog :D haha, please don't do something that will make you ashame. please, i beg you. no copycats allowed here. hate me? like i care ^__^

★ Moshi-2 ★

Scream Machine

Spread some love >///<
Sorry kalau tidak dibalas.
put your cbox code here

Ze Credits


C H A N I S H .