ϟ ѕωєєтиєѕт σνєяℓσα∂ ϟ
++Follow | Dashboard
:'(
Thursday, 23 February 2012 • 19:13 • 0 nailed their thoughts

Hey , lama sdah saaa endak update kan , ohyeah saa maw kasih cerita bha pasal pasal pasal crush saaaa , penat ja saa tunggu dia , pedahal dia suka kawan saa pula huhu :'( redha saja lah kan , tapi kan saa jealous lah . kuikui . ohyeahh , ada bah ni orang dulu saa pernah suka dia , sekarang saa endak suka sdah. ada kah baru dia bgitaw dia suka saa juga masa tu  huh ! baru bha dia bgitaw saa sayang seribu kali sayang nya haha . jiwang jiwang kunun . huhu , ohyeah balik cerita tadi sedih nya crushh aku tu suka kawan aku . dan tambah aku sedih lagi dia bawa kawan saa couple  oh noooooo ! kawan saa tnya ptt kah dia terima . saa blng kaw suka dia ? dia cakap dia endak berapa suka . so saaa maw cakap lah kan baik saja lah kawan saa terima crush saaaa dulu tu . demi kebahagian crush saaa kan haha . jiwang jiwang kunun .

Tapi masa saa bgitaw kawan saa dia cakap kan , "Syasya , takkan lah kaw maw lepas kan dia begitu jaaa  , kaw selama ni susah payah ja cari taw sapa nama dia , nama facebook dia andd kaw sdah pun dapat no telefon dia" kawan saa cakap , saa blng lah "Macam mana jugak kalaw dia endak suka saa . " haha lawak kan . haha . endak lah berapa lawak eceh ! Ahaha . malas sdah saa maw updateeee bah babaiii :) haha sot-sot kan.

xoxo, chan



Ze Path


ϟ TALE ϟ ME ϟ LOVE ϟ VVIP


Ze Superwoman


Photobucket

welcome to my blog. this is officially my lovely blog :D haha, please don't do something that will make you ashame. please, i beg you. no copycats allowed here. hate me? like i care ^__^

★ Moshi-2 ★

Scream Machine

Spread some love >///<
Sorry kalau tidak dibalas.
put your cbox code here

Ze Credits


C H A N I S H .