ϟ ѕωєєтиєѕт σνєяℓσα∂ ϟ
++Follow | Dashboard
school life :)
Friday, 17 February 2012 • 08:14 • 0 nailed their thoughts

hey hey hey everybody , how are you ? fine ? im fine here ? ohya hby my crush are you fine ? haha . lol :3 ohyeah aku disekolah tadi datang lambat sikitt , huh ! jam bhaaa . ohyeahh tadi best sangat lah , best kawan sama si farah :) kami PJ tadi sekejap ja sbb cigu lambat masuk drang si farah syiok+ makan haha , aku tinguk ja :p terus masa keluar class maw ke tempat cigu PJ kami si aisha buang kulit makanan tu dekat si farah ngan hikma aku sama si aisha terus lari lajulaju sbb kalaw endak mati kami wakakaka , kena tarik tudung :p terus masa rehat tu aku langsung endak nmpak crush aku huh ! and masa si brandon jalan sama kawan dia adakah si hikma cakap aku kirim salam aku blng terus sama brandon manada tu . terus masa si nana masuk class aku pun masuk class lah si brandon masuk class kami adakah si nadia sama si hikma cakap dekat brandon aku suka brandon padahal manadah , punya lah main aku malu sekarang terpaksa kalaw nmpak brandon cakap aku enda suka eyaa garagara si nadia sama hikma lah ni haha :p ohya masa dikelas aku belajar tbatba si nadia ingat kan si brandon lah tu , aku terus cakap nnti kaw nadia haha , terus terdiam waa ecehh :p perasantut ehh aku ni kuat kunun ;p ohyeah masa maths si dahlan sama entah sapa nama dia tibatiba betumbuk cigu didepan lagi tu huhu , cigu terus marahmarah lah kami kesian kan :'/ eseh teadalah . ohya bytheway aku endak taw maw pilih sapa si S***** kah si S***** huhu ;'/ binggung teramat sangat :/ . ok lah sampai disini sahaja byee good nite , iloveyou :D

xoxo, chan



Ze Path


ϟ TALE ϟ ME ϟ LOVE ϟ VVIP


Ze Superwoman


Photobucket

welcome to my blog. this is officially my lovely blog :D haha, please don't do something that will make you ashame. please, i beg you. no copycats allowed here. hate me? like i care ^__^

★ Moshi-2 ★

Scream Machine

Spread some love >///<
Sorry kalau tidak dibalas.
put your cbox code here

Ze Credits


C H A N I S H .