ϟ ѕωєєтиєѕт σνєяℓσα∂ ϟ
++Follow | Dashboard
imissyou :(
Saturday, 4 February 2012 • 22:52 • 0 nailed their thoughts

hey , aku tibatiba pula rindu dia sangatsangat . aku pun endak taw kenapa :( huh ! esok cuti lagi . kalaw esok endak cuti boleh jugak aku jumpa dia . hmm , tapi malangnya esok cuti . aku betulbetul rindu kaw lah :( harap selasa kaw hadir . aku harap sangat . kalaw kaw endak dtg mcm mna lah aku . haha :) ohyeahh , semalam aku tdur rumah nana and kami ceritacerita pasal crushh and nana kasih tengok aku kaw punya gambar d facebook cute lah :) terubat sikit rasa rindu aku :) ohyeah terus kami main cabutan aku dapat nama kaw entah berapa kali , tapi aku happy lah aku dapat nama kaw andd masa main lagi cabutan nana dapat kaw aku dapat dia punya crushh and kami tukar haha . aku sdah nmpak sdah kaw punya nombor telefon hampir sama sama no fon aku haha . dua nombor ja endak sama :) huhu ~ aku rindu kaw sangatsangat lah hagemaru <3 harap kaw sihatsihat ja keh . baru kaw dpat pergi skul nnti hari selasa :) baru aku boleh nampak kaw . ok :) k lah sampai sini ja . byee aku sayangkaw , akurindu kaw <3

AKU RINDU KAW HAGEMARU :)

xoxo, chan



Ze Path


ϟ TALE ϟ ME ϟ LOVE ϟ VVIP


Ze Superwoman


Photobucket

welcome to my blog. this is officially my lovely blog :D haha, please don't do something that will make you ashame. please, i beg you. no copycats allowed here. hate me? like i care ^__^

★ Moshi-2 ★

Scream Machine

Spread some love >///<
Sorry kalau tidak dibalas.
put your cbox code here

Ze Credits


C H A N I S H .