ϟ ѕωєєтиєѕт σνєяℓσα∂ ϟ
++Follow | Dashboard
crushhhh.
Saturday, 4 February 2012 • 08:27 • 0 nailed their thoughts

hey iloveyou , ok aku suka kaw . kalaw kaw taw , kaw maw terima aku kah ?
ishh teadateada lah aku ni . endak mungkin lah . ohya harituh birthday kaw aku endak dapat wish aku lambat
and sekarang aku maw wish kaw . HAPPY BIRTHDAY :) ohya biar lah lambat asal aku ada wish kaw kan
aku panggil kaw HAGEMARU :D sebab entah . hahaa . sajasaja ja baru aku post d facebook kaw tidak taw
itu kaw . haha and kawan aku panggil aki MIDORI :) aww lawa kan . haha . kan di cerita hagemaru tuh
hagemaru suka midori haha . ok lawak kan . lol :3

aku di sekolah selalu nmpak kaw , kaw handsomee :) kalaw aku nampak kaw aku cair and aku mesti senyumm
lebarlebar . haha and and and jantung aku dupdapdupdap . haha lol kan . aku harihari rindu dia :)
tapi disekolah kadangkadang aku endak nampak dia lah jugak . kalaw aku rindu dia , mesti rehat aku cari dia
kalaw aku endak dapat jumpa dia , aku pulang ja and buka facebook tengok gambar dia sbb apa sbb aku rindu dia lah :p ohya harituh rehat aku endak jumpa dia and aku rasa sedih lah sekali nya masa pulang
aku maw kekelas si nana tunggu dia . dia ada didepan aku sama kawan dia . handsome nya dia . and aku senyum sendiri :)

tadi ada kelas pancaragam trus masa habis sdah kelas kami pergi kelas drang tengok meja and kerusi dorang meja dia lucu . haha :P tapi oklah jugak hehe. aku tengok nama dia lagi bnyak lah aku tengok asal ada
nama dia aku tengok sbb aku suka dia . haha . kamu endak perlu lah taw sapa nama dia :p
and kalaw aku sdah dapat dia aku bagitaw kamu k sapa dia :) haha . aku ni angan-angan , huh! lol :3
aku baru ja habis tengok gambar dia :) handsome nyaa . hahaa . isnin nie cuti aku suka tapi aku endak dapat jumpa dia . huh! sokay lah :) harap hari selasa dapat jumpa dia . sebenarnya aku maw tegur dia bha kalaw dia online tapi malu huhu . harap masa aku tegur dia dia layan aku . hehe . aku maw memberanikan diri maw tegur dia :) aku namaw malu-malu lagi . huhu :) akurindukawhagemaru :D ok aku malas dah maw tulis sakit tangan aku . so byebye :) iloveyou :) 

AKU SAYANG KAW HAGEMARU :) 
                                                             

xoxo, chan



Ze Path


ϟ TALE ϟ ME ϟ LOVE ϟ VVIP


Ze Superwoman


Photobucket

welcome to my blog. this is officially my lovely blog :D haha, please don't do something that will make you ashame. please, i beg you. no copycats allowed here. hate me? like i care ^__^

★ Moshi-2 ★

Scream Machine

Spread some love >///<
Sorry kalau tidak dibalas.
put your cbox code here

Ze Credits


C H A N I S H .