ϟ ѕωєєтиєѕт σνєяℓσα∂ ϟ
++Follow | Dashboard
:)
Friday, 10 February 2012 • 18:01 • 0 nailed their thoughts

heyy , ok aku malas maw update blogg and sekarang aku rajin , tuhlah aku update :) haha , ok harituh aku nmpak dia makan ice - creamm maw taw sapa , sapa lagi kalaw bukan crush aku :p ok mula-mula aku kan panggil lah nehemia terus dia tengokk aku sambil makan ice-creamm cute nya diaa :) sinana pula sana kacau-kacau si charl haha :) ok teruss dia jalan duduk dekat pondok-pondok tuh aku tengok ja dia :) haha , nasib dia endak perasan kan , kalaw dia perasan ohgoshh :p ok terus harituh aku ada nmpak dia main sepak takrawww sama kawan-kawan diia :) aku tengok ja dia , sambil aku ketawa satu orang haha :) andd then , kemarin merentas desaa kami ke pekanII kejap terus kami naik atas sekali , masa kami maw turun drang tba-tba berlari keatas mcm maw mengejar kami , kami lari lajulaju lah keatas . tapi kenapa lah kami buduh haiyaa ! adakah kami naik balik sepatut nya kami turun hishh , menyesal nya kami :( dan adik aku ada bgitaw yg drang ada naik kelas adik aku and drang cakap 'teada ni drang sini . ' hmmm , kenapa lah kami takut masa tuh . kalaw kami turun kan manataw drang ada maw cakap kah apa kah . tapi biarlah sdah berlalu :) aku akan selalu ingat yg drang kejar kami :) dan masa lepas merentas desaa kami jalan-jalan lah teruss kami masuk kelas drang tengok tulisan dia haha lawa lah jugakk tapi lawak haha :) teruss kami nmpak si tut makan daun sot kan macam teada makanan lain bhaa . sotsott . tapi aku gembira lah semalam sbb entahh . sbb crushh aku mungkin :p akusukakawhagemaru :]

xoxo, chan



Ze Path


ϟ TALE ϟ ME ϟ LOVE ϟ VVIP


Ze Superwoman


Photobucket

welcome to my blog. this is officially my lovely blog :D haha, please don't do something that will make you ashame. please, i beg you. no copycats allowed here. hate me? like i care ^__^

★ Moshi-2 ★

Scream Machine

Spread some love >///<
Sorry kalau tidak dibalas.
put your cbox code here

Ze Credits


C H A N I S H .