ϟ ѕωєєтиєѕт σνєяℓσα∂ ϟ
++Follow | Dashboard
bla bla blaaa :)
Tuesday, 14 February 2012 • 17:30 • 0 nailed their thoughts

hey hey hey , apa khabar kamu ? saa baik jaa :p ok saya maw cerita pasal si tut . mestilah crush aku lagi kan :)
okay disekolah kemarin aku kena ejek nama crush aku ja . masa rehat tu aku jumpa wawa kasih nmpak crush aku haha , nasib dia endak perasan kan . kalaw dia perasan mcm mana lahtuh :p ok and then , kami d'pondokpondok tuh . terus si henderson cakap nana suka bla bla bla . terus aku cakap manadah nana suka si H**** terus drang cakap oww . kasih taw dia ah lyana . haha , terus si nana bgitaw si tyren and henderson aku suka si tut tut tut terus drang maw bgitaw dia aku takut sdah tuh . nasib terus bunyi lonceng . huh ! kalaw endak mati lah aku . sebenarnya aku maw bgitaw dia tapi kan aku malu :( hmmm , si wawa cakap baik kaw cepatcepat nnti kene rebut tuhlah aku takut . tapi dia bukannya handsomee pun haha . endak bhaaa :p aku harap lah dia suka aku balikk :) awww , anganangan . haha :p aku rindu maw tengok muka dialah :) hehe . aku harihari rindu diaa. ok lah byeee , aku maw bersiap kesekolah :p byebyebyebyebyebyebye .iloveyou :D

xoxo, chan



Ze Path


ϟ TALE ϟ ME ϟ LOVE ϟ VVIP


Ze Superwoman


Photobucket

welcome to my blog. this is officially my lovely blog :D haha, please don't do something that will make you ashame. please, i beg you. no copycats allowed here. hate me? like i care ^__^

★ Moshi-2 ★

Scream Machine

Spread some love >///<
Sorry kalau tidak dibalas.
put your cbox code here

Ze Credits


C H A N I S H .