ϟ ѕωєєтиєѕт σνєяℓσα∂ ϟ
++Follow | Dashboard
awesome day :)
Sunday, 12 February 2012 • 00:57 • 0 nailed their thoughts

heyy hey hey . ok aku happy sangatsangat harini dapat jalan - jalan sama kawan and ehemmm :) haha . aku mulamula malu andd lamalama ok jugak lah . best lah harini sayang nya aku endak dapat ambil gambar dushh . haha , happy nya akuuu . dati lah hizami and the geng kami jumpa drang buat lucu lagi . haha , bnyak lah drang buat . drang kacau org lagi haha lucu lah drang and si ehemm diam-diamm ja . haha , dan akhirnya aku dapat tengok dia senyumm haha , ok si ehemm tuh si crushh la ba tuh :p ok handsomee dia tadi :) aku endak kesah sdah kalaw dia nmpak ni post biarlah dia taw . haha :) aku happy lah harini . makan pizza aku didepan dia aww :) aku punya jantung dupdapdupdap . haha , tapi sayang crush si nana endak ikutt . haaha , tapi aku tegur dia sikit ja aku malu bhaa . dia pun diamdiam ja tuh . ngeee , haha . aku happy lah sangatsangat harini . aku endak boleh lupa kan ok :) aku malu dia pun malu ahha , perasan . aku maw sms dia ni karang haha . aku hafal sdah no telefon diaa . haha :p aku maw sms :) kalaw aku nmpak dia aku namaw malu sdah lahh . haha :) akusukakawlah . tadi aku endak sangka kaw jalan sama aku :) haha , happy sangat lah aku . mcm maw gilak sdah , lol :3 haha . aku happy :D

xoxo, chan



Ze Path


ϟ TALE ϟ ME ϟ LOVE ϟ VVIP


Ze Superwoman


Photobucket

welcome to my blog. this is officially my lovely blog :D haha, please don't do something that will make you ashame. please, i beg you. no copycats allowed here. hate me? like i care ^__^

★ Moshi-2 ★

Scream Machine

Spread some love >///<
Sorry kalau tidak dibalas.
put your cbox code here

Ze Credits


C H A N I S H .