ϟ ѕωєєтиєѕт σνєяℓσα∂ ϟ
++Follow | Dashboard
Dear crush :)
Wednesday, 18 January 2012 • 17:18 • 0 nailed their thoughts

yo everybody, how are you ? haha . oke lah aku maw buat post pasal alah tengok lah title tuh crush aku lah :)
oke , aku baru ja taw nama dea kemarin , nama dea alah endak payah lah kamu taw . kalaw aku tulis di sini nanti dea nmpak mcm mna ? haha . okey nama dea capital S.S :] lawa kan capital S :) aku taw nama dea dari FACEBOOK :) oke dan dea handsome sangat . kalaw lah dea jadi milik aku hmm , aisehh perasan lah aku niee . si nana pla suka kawan deaa . kawan dea pun handsomee . aku suka dia masa 1st day skul lagi oke .
kemarin aku nmpak dea makan ice - cream cute haha . teda - teda lah aku ni :) masa aku maw masuk klas pla dea jalan sebelah aku . jantung aku pla dupdapdupdap . haha . lol :3 aku sayang deaa , aku suka deaa , aku sangat maw dea approve aku d FACEBOOK supaya kami rapat lagi , huhu -.- dea handsome lah . bagi aku dea perfect . haha . karang maw ke skul aku harap dapat jumpa deaaa . dan dea pun jumpa aku . haha . aku harap dea pun suka aku macam aku suka deaa :) aku sangat - sangat harapp . harap dea approve aku aku harappp :) haha :] k lah babai blogg . karang kalaw aku plang dari skul aku cerita lagi keh :p haha .  

xoxo, chan



Ze Path


ϟ TALE ϟ ME ϟ LOVE ϟ VVIP


Ze Superwoman


Photobucket

welcome to my blog. this is officially my lovely blog :D haha, please don't do something that will make you ashame. please, i beg you. no copycats allowed here. hate me? like i care ^__^

★ Moshi-2 ★

Scream Machine

Spread some love >///<
Sorry kalau tidak dibalas.
put your cbox code here

Ze Credits


C H A N I S H .