ϟ ѕωєєтиєѕт σνєяℓσα∂ ϟ
++Follow | Dashboard
Crushh ;]
Thursday, 19 January 2012 • 17:02 • 0 nailed their thoughts

hey all , harinie aku maw kasihtaw pasal d skul semalam . semalam aku kena hantar awal sangat ke sekolah nasib ada kawan aku si siti and aina :) drang jalan - jalan lah sama aku round tuh skul . terus masa ke koperasi tuh drang membeli trus adalah satu kumpulan lelaki - lelaki ni mcm ikut - ikut kami terus si siti bilang ' nah , syasya drang ikut2 kita . sbb kaw lawa ' haha aku ketawa lahh . sekali aku tengok yg ikut2 tuh crush kawan aku dea sama - sama crush aku dan kawan drang yg lain lah . aku nmpak crush aku jantung aku dupdapdupdap haha . lpas tuhh kami ke koperasi lagi truss ngam2 crush aku punya tangan tuh dea angkat tunjuk dekat kawan dea trus sisiti tolak aku dekat crush aku tuh trus aku terkena lah tangan crush aku tuh . trus aku lari malu sangat dohh . lpas kami lari tuh aku bawa lah drang kedewan andd jumpa my bestfriend si nana kami pun jalan lah sama2 . kami nmpak lagi crush - crush kami tuh . haha , kami senyum - senyum ja lah :) terus lpas belajar tuh rehat aku nmpak crush aku main - main sama kawan dea dan ketawa - ketawaa . haha , cute lagi tuh dea ketawaa :) aku harap aku nmpak dea lagii :) tapi maw cuti lahh . alah . huhu :) aku sayang crush aku tuhh . harap dea suka aku jugak kan , aku harap sangat . aku endak taw kenapa aku boleh suka deaa . sebab style dea kali . hmm , k lah babai  love you SS <3

                                                                                                                              love , syasya <3
                                                     

xoxo, chan



Ze Path


ϟ TALE ϟ ME ϟ LOVE ϟ VVIP


Ze Superwoman


Photobucket

welcome to my blog. this is officially my lovely blog :D haha, please don't do something that will make you ashame. please, i beg you. no copycats allowed here. hate me? like i care ^__^

★ Moshi-2 ★

Scream Machine

Spread some love >///<
Sorry kalau tidak dibalas.
put your cbox code here

Ze Credits


C H A N I S H .