ϟ ѕωєєтиєѕт σνєяℓσα∂ ϟ
++Follow | Dashboard
aku suka diaaa ;]
Friday, 13 January 2012 • 21:40 • 0 nailed their thoughts

   hey , lama sdah aku tak update blogg . sbb aku malas : / haha whatever lah .
ok , aku maw bagi tawww  aku suka satu orang lelaki nni . dea pun  skul smklll . sama mcm aku :) aku start orentasi lagi suka dea haha . tapi apa boleh buat lah aku simpan ja perasaan aku ni . haha . ok dea pun form1 mcm aku okeh . masa aku nmpak dea tuh aku bgi taw lah nana aku suka eaa haha . nana blng dea bekas satu kelas sama si nana . tapi sayang dea kena kasih pindah sdahh . haha ;] rupanya si nana suka kawan yg aku suka ni haha . faham kah apa maksud aku tuh kalaw endak faham endak payah lah bnyak tnya keh . haha aku sangat maw taw bha nama dea tapi aku malu maw tnyaaa and and andd aku maw taw dea ada FACEBOOK kah tedaa hahaaa . aku suka bha tengok style dea tuh muka dea lagi lah fuhh cair beb :) dea handsomee keh . aku suka dea and blablablaa . bye ;]

xoxo, chan



Ze Path


ϟ TALE ϟ ME ϟ LOVE ϟ VVIP


Ze Superwoman


Photobucket

welcome to my blog. this is officially my lovely blog :D haha, please don't do something that will make you ashame. please, i beg you. no copycats allowed here. hate me? like i care ^__^

★ Moshi-2 ★

Scream Machine

Spread some love >///<
Sorry kalau tidak dibalas.
put your cbox code here

Ze Credits


C H A N I S H .