ϟ ѕωєєтиєѕт σνєяℓσα∂ ϟ
++Follow | Dashboard
CAPITAL S -.-
Thursday, 8 December 2011 • 17:30 • 0 nailed their thoughts

Hey good morning :]

aku hari ni maw cerita pasal si S , endak perlu lah kamu taw nama penuh dea okiee . aku jujur lah okay aku suka dea , tapi aku sdah mcam bnyk buang masa untuk dea ja . kawan aku cakap bgus aku cari lelaki lain daripada dea tuh . ada jugak junior aku ckp yg dea tuh PLAYBOY tapi takkan lah dea bukan nya handsome sangat pun haha jkjk :] hmm , harituh aku betul - betul teda perasaan sdah sama dea tba - tba pla kaw tegur aku d facebook apahall kaw tegur aku baik pula tuh dea cakap lagi kaw lebih cute pakai tudung huh ! -.- tengok aku suka kaw balik -.-'

tapi aku dah buat keputusan dah maw lpakan kaww , dan cari org lain si N betul jugak lah dea suru aku pilih lelaki yg selama ni dah suka aku . baik lagi aku terus terima ja lelaki yg suka aku selama ni endak payah lagi buang masa kan . :] nasib form 1 kaw tak sama - sama ngan aku lagi kan S . haha lebih senang lah aku maw lpa kan kaw :]

aku maw mula kan hidup baru bhaa . aku namaw lagi suka sama kaw bertahun- tahun haha . kalaw boleh kaw tak payah lah layan aku okay . kalaw kaw maw layan juga layan aku jahat - jahat okie tak payah baik - baik kalaw kaw layan aku baik - baik nnti aku suka kaw lagi . -.- hmm k lah babai :] kalaw kaw terbaca entri ni jangan marah okay :] peace yo !

xoxo, chan



Ze Path


ϟ TALE ϟ ME ϟ LOVE ϟ VVIP


Ze Superwoman


Photobucket

welcome to my blog. this is officially my lovely blog :D haha, please don't do something that will make you ashame. please, i beg you. no copycats allowed here. hate me? like i care ^__^

★ Moshi-2 ★

Scream Machine

Spread some love >///<
Sorry kalau tidak dibalas.
put your cbox code here

Ze Credits


C H A N I S H .