ϟ ѕωєєтиєѕт σνєяℓσα∂ ϟ
++Follow | Dashboard
I LOVE YOU ALL :]
Sunday, 4 December 2011 • 21:07 • 0 nailed their thoughts

6 BESTARI <3
aku rindu time ni :)
aku sayang semua murid - murid 6B
harap kamu semua berjaya okay ;)
thanks again cikgu khadija <3
tapi , gambar ni endak semua pelajar 6B sebab ada yg teda :)
aku sayang kamu semua , aku takkan lpa kan kamu semua <3
Cikgu khadija
aku tak taw macam mna maw spell nama cikgu :]
aku sayang cikgu kt sangat - sangat .
thanks cikgu sebab sdah ajar saya :)
saya sdah anggap cikgu macam mama saya sendiri
saya sayang cikgu <3
Syaheed
aku tak pernah cakap sama dea :) yakah ?
dea ni nakal lah jugak tapi pandai :)
aku sayang dea sebagai kawan aku :) <3
Noor Fitri
baik lah dea ni :]
aku pernah rapat sama dea  masa rapat sama dea best nya
tapi , sekarang endak sudah entah kenapa
aku sayang dea sebagai kawan aku <3
Zunairah
aku suka tengok muka dea comel lah
aku jealous sama dea HAHA !
dea ni baik , dea rapat sama adlina ngan anis
tapi dea kadang - kadang sama kami x)
aku suka kawan sama dea :)
aku sayang dea sebagai kawan <3
Firdaus
alim nya dea ni
tapi dea baik lah jugak perangai dea endak macam lelaki yg d kelas
dea endak nakal
aku sayang dea sebagai kawan <3
Nehemia
baik tapi sayang sombong siot
kalaw saya sama nana maw bercerita sama dea lari
hmm , masa main kejujuran keberanian drang tnya sapa handsome
saya cakap dea . HAHA ! dea trus malu doe :)
aku sayang kaw lah nehemia sebagai kawan <3
Aemietrien
dea ni baik :]
dea rapat sama si noor fitri tapi kadang - kadang kami rapat lah jugak sama kami
aku suka tengok dea gna tudung :]
tapi sayang aku tak pandai gna tudung mcm tuh :[
hmm , aku sayang dea lah sebagai kawan :] <3
Faiz
kadang - kadang baik kadang - kadang jahat -,-'
tapi dea ni tak sejahat kawan - kawan lelaki yg lain lah .
haha . btw , aku sayang kaw sebagai kawan :) <3
Nazran
dea ni baik , pandai tapi kadang kadang buat aku marah ja
sdah lah aku duduk sebelah dea
tapi aku sayang dea jugak lah sebagai kawan :] <3
Aqed
dea ni rapat sama si iman dan ikmal
tuhlah perangai dea ni sama ja macam drang iman tuh :)
dea ni pandai jugak lah :)
aku sayang kaw sebagai kawan :) <3
Hayati
sayang gambar dea ni tutup muka dan menyereng
so sorry lah tak nmpk muka dea :)
susah sangat lah  maw ambil gambar dea ni pemalu babe :]
dea ni kalaw di kelas duduk satu - stu org ja mcm takda kawan :] HAHA !
aku sayang kaw lah hayati as my friend <3
Ali
dea ni baik , tapi kadang - kadang aku tak suka perangai dea lah . entah kenapa :)
kadang - kadang dea suka sangat buat lawak bodoh dea tuh :)
tapi aku sayang kaw jugak lah walau kaw kadang - kadang
sakit kan hati aku :] aku sayang kaw sebagai kawan :) <3

Lyana
dalam banyak - banyak kawan perempuan aku
aku paling rapat lah sama dea :]
aku start rapat sama dea thun 5 :]
aku gembira dpt kenal sama dea :]
aku biasa panggil dea nana :] hihi .
aku sama dea sma si lulu rapat sangat
tapi aku dengan nana lagi rapat lah :)
aku namaw pisah smaa si nana ni la :)
tapi , apa boleh buat kalaw kami sdah pisah kan :\
hmm , aku rindu dea lah sangat - sangat <3
harap nnti aku dpt jumpa dea :)
aku sayang kat si nana sangat - sangat . :] <3
NANA LAWA <3 aku suka tengok mata dea ;) #jealous :] HAHA !
Siti
kami selalu ejek dea kian :)
sapa suruh asyik - asyik  cakap mesti ada kian :]
walaupun aku selalu buli dea aku baik sama dea . (perasan)
HAHA ! aku sayang kat kaw lah kian , sebagaik kawan :] <3
Adlina
baik , lawa dan pandai
aku suka lah kawan sama dea ni .
kadang - kadang kami rapat kadang - kadang tak seberapa :)
aku suka lah tengok muka dea :)
dea ni kalaw buat kerja kemas ja
aku sayang kaw lah budak lawa :] <3 sebagai kawan okay ;]
Heiqal
baik dan  handsome - aku jujur okayy - :]
aku suka lah kalaw bercerita sama dea :]
aku suka tengok dea senyum :] jujur okay . HAHA !
tapi kadang - kadang sombong siot ;]
tapi walau bagaimana pun aku tetap sayang kaw sebagai kawan :] PEACE <3
Dollah
kami selalu buli si dollah ni sapa suruh dea poyo sangat :]
maaf kan aku ya dollah buli kaw :)
tapi kadang - kadang aku kesian lah dekat si dollah ni :]
walaupun , kadang - kadang bikin sakit hati : p
dea ni pandai lah jugak ;]
aku sayang kaw dollah sebagai kawan aku :] <3
Anis
lawa , baik dan pandai :]
aku gembira lah dpt kenal sama anis ni :]
dea ni perhatian taw sama kawan - kawan dea
sapa yg benci dea ni mmng bodoh lah :]
nah kan dah kena dah bodoh :]
aku kenal sama anis ni dari thun 5 lagi .
kami hampir maw jadi BFF sdah
tapi aku kena kasih pindah tmpat duduk .
dan aku jauh sdah dari si anis :]
jadi kami just kawan besa ja lah :]
walau apa pun terjadi aku tetap syg sama dea sebagai kawan :] <3
Ikmal
perangai dea sama ja macam kawan - kawan dea :)
tapi dea ni baik , alim siot :]
aku tak taw lah apa nak cakap pasal dea ni
aku sayang dea sebagai kawan . ituh ja lah :] <3
Fittri
fittri , dea ni baik tapi kadang - kadang saya tak suka gaya dea  - jujur  okay - :]
dea ni anak buah saya lah kira kan :]
dea ni ambil berat jugak sama kawan - kawan dea :]
dea ni pandaii :]
dea ni suka kawan sama perempuan . tapi kan , apa masalah nya :]
saya sayang kaw juga lah fittri sebagai kawan dan anak buah aku :] <3
Syahmi
perangai dea ni sama ja mcm si iman
dea ni selalu mengejek nama org :]
tapi kadang - kadang baik lah jugak ;]
masa 1st dea masuk kelas 6b semua benci dea
tapi lama - lama okay lah pulak :]
walaupun , gaya kaw gituh syahmi aku sayang kaw jugak lah sebagai kawan aku :] <3 
Firdaus Nasirin
budak baru dekat 6b .
tapi endak berapa baru lah . hihi :]
mula - mula masa dea ni budak baru ramai lah nak dekat  sama dea .
maw jadi kawan dea . tapi , lama-lama semua org benci dea sdah
sebab perangai dea tuh .
tapi , walau mcm mna pun aku tetap sayang kaw sebagai kawan aku lah :] <3 
Iman
lucu siot budak ni .
aku kalaw di kelas ketawa ja sebab dea :]
dea ni baik tapi kadang - kadang bikin sakit hati :]
tapi aku suka kawan sama dea lah :]
tapi sayang kami lain sekolah sdah :[
harap boleh jumpa kaw lagi lah iman . okay ;]
aku sayang kaw lah jugak iman walaupun kaw ni nakal  :] sebagai kawan ja lah  :] <3
Maznie
penolong ketua kelas :)
maznie nie baik , kalaw kawan dea kena ejek kah apa kah
dea comform marah . sebab dea endak maw kawan dea kena kasih sakit :)
aku sayang kat maznie sangat - sangat :]
harap dpt jumpa kaw lagi :] <3
Hazirah
dea ni pandai tapi kedekut ilmu siot HAHA !
main - main je . jangan terasa hazirah : p
kalaw d skul dea ni diam ja , tapi kalaw di FB bnyak ckp siot :]
aku tak taw nak cakap apa lagi pasal kaw ni ituh ja lah okay . hihi ;]
kalaw aku ada salah sama kaw maaf kan lah eh ;]
peace :)
aku sayang kaw juga sebagai kawan :) <3
Amirul
perangai dea ni sama ja macam budak - budak kelas 6b  :)
bikin aku sakit hati jaa .
tapi aku dah lama dah maaf kan kaw .
dea ni kalaw jumpa gf dea bukan main malu lagi
tapi kalaw di fb banyak cakap doee .
aku sayang kaw jugaklah mirul , sebagai kawan :] <3

                           sorry lah okay , kalaw aku ada salah sama kamu semua :) peacee >.<
                                           aku sayang kamu semua sebagai kawan aku . 
                                  harap kamu semua berjaya dalam hidup okay :) jangan lupakan
                                        aku okay . HIHI ! akusayangkamusemuaketatketat <3


xoxo, chan



Ze Path


ϟ TALE ϟ ME ϟ LOVE ϟ VVIP


Ze Superwoman


Photobucket

welcome to my blog. this is officially my lovely blog :D haha, please don't do something that will make you ashame. please, i beg you. no copycats allowed here. hate me? like i care ^__^

★ Moshi-2 ★

Scream Machine

Spread some love >///<
Sorry kalau tidak dibalas.
put your cbox code here

Ze Credits


C H A N I S H .