ϟ ѕωєєтиєѕт σνєяℓσα∂ ϟ
++Follow | Dashboard
si handsomeee :)
Tuesday, 22 November 2011 • 16:55 • 0 nailed their thoughts

hey , goodmorning <3 lama sdah saya endak buka blog saya ni :) malas maw update bhaa .

hmmm , harini aku maw cerita pasalll , si handsomee yg aku tngh minat ni . dea handsome , baikk dan cute :)  dea ni lawak lah jugakk :) aku suka dea lama sdah :) mula - mula aku suka lepas tuh endak dan aku suka balik :)
 aku pun endak taw kenapaa aku endak dapat lupakan dea . chehh ! haha macam dea suka aku . siott ~
tapi dea ni kadang - kadang sombong . susah betul maw dekat ;) kalaw kamu tengok dea mungkin ada org yg cakap HANDSOME ada yg endak . mmng lah itu pendapat kamu ;) pendapat saya lain . HAHA ! dea ni kadang - kadang menyakit kan hati taww . kadang - kadang saya malas sama dea . sebab suka mengacau ;)
tapi , sayang lah dea tak suka aku pun , aku ni perasan jaa .
oklah , malas nak tulis panjang - panjang sakit tangan doe ;) BABAI .

p/s : harap kaw terbaca <3

xoxo, chan



Ze Path


ϟ TALE ϟ ME ϟ LOVE ϟ VVIP


Ze Superwoman


Photobucket

welcome to my blog. this is officially my lovely blog :D haha, please don't do something that will make you ashame. please, i beg you. no copycats allowed here. hate me? like i care ^__^

★ Moshi-2 ★

Scream Machine

Spread some love >///<
Sorry kalau tidak dibalas.
put your cbox code here

Ze Credits


C H A N I S H .