ϟ ѕωєєтиєѕт σνєяℓσα∂ ϟ
++Follow | Dashboard
Cerita budak - budak :)
Wednesday, 2 November 2011 • 03:16 • 0 nailed their thoughts

Hey , tadi d skul boring . sbb iman tak datang takde lah lucu - lucu  :) Tapi yg best nye tuhh tak jadi pertandingan menyanyi . kalaw ada wuhuu comformm sangat - sangat le malu siot ~  lagi satu  yg best nye tuh kami buat mesyuarat yg takde - takde haha .  nana pun tadi dah stress dah sbb tersangat boring , nasib baik lah yazwan datang buat lucu sikit . HAHA x)

okaly lah sampai sini je tulis malas nak panjang - panjang sakit tangann . tak dapat karang nak berchat . lol ;33

xoxo, chan



Ze Path


ϟ TALE ϟ ME ϟ LOVE ϟ VVIP


Ze Superwoman


Photobucket

welcome to my blog. this is officially my lovely blog :D haha, please don't do something that will make you ashame. please, i beg you. no copycats allowed here. hate me? like i care ^__^

★ Moshi-2 ★

Scream Machine

Spread some love >///<
Sorry kalau tidak dibalas.
put your cbox code here

Ze Credits


C H A N I S H .